Οι Υπέυθυνοι Τομέων και οι Προπονητές μας

Το Δίκτυο Συνεργατών των Αετών

Οι Υπεύθυνοι των Τομέων

φίλιππος Μπογιατζόγλου

Υπέυθυνος Τομέα Αθλητισμού

Ο κ. Μπογιατζόγλου είναι υπεύθυνος του τομέα αθλητισμού από το 2018 και παράλληλα προπονεί τμήματα στίβου, κολύμβησης και καλαθοσφαίρισης. Διαθέτει πτυχίο φυσικής αγωγής από το ΑΠΘ και δύο μεταπτυχιακούς τίτλους, έναν στην ειδική αγωγή και έναν στον αθλητιμό και υγεία.

Πάρης Αλβανός

Υπέυθυνος Τομέα Εκπαίδευση

Ο κ. Αλβανός είναι ο Πρόεδρος του ΔΣ και έχει υπό την εποπτία του όλα τα ευρωπαϊκά έργα του σωματείου και τις εκπαιδευτικές δράσεις που υλοποιεί ή συμμετέχει το σωματείο. Διδάσκει στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και είναι εκλεγμένος στην Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.

Για μένα οι Αετοί Θεσσαλονίκης είναι κάτι παραπάνω από μία δουλειά, είναι ο χώρος όπου βρισκόμουν με φίλους και παιρνούσαμε υπέροχα.
Μαρία
Πρώην Προπονήτρια

Οι προπονητές και οι συνεργάτες μας

Δώρα Ουντζούδη

Προπονήτρια Στίβου (PhD)

Η κ. Ουντζούδη είναι η παλαιότερη και μακροβιότερη  προπονήτρια του σωματείο καθώς προπονεί τμήματα στίβου από το 2009. Είναι πρωταθλήτρια στίβου με πτυχίο, μεταπτυχιακό και διδακτορικό από το ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ.

Βασίλης Κουκωβίτης

Προπονητής Μπότσια (BEd)

Ο κ. Κουκωβίτης είναι προπονητής του τμήματος μπότσια από το 2019. Διαθέτει πτυχίο φυσικής αγωγής από το ΑΠΘ και ασχολείται επαγγελματικά με το μπότσια από το 2017.

Θανάσης Ρεζούδης

Προπονητής Επ. Αντισφαίρισης

Ο κ. Ρεζούδης είναι καθηγητής φυσικής αγωγής με ειδικότητα επιτραπέζιας αντισφαίρισης. Από το 2014 κατεβάζει την ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης στους πανελλήνιους αγώνες.

Βαγγέλης Πιαστόπουλος

Ψυχολόγος (BSc)

Ο κ. Πιαστόπουλος είναι ο ψυχολόγος με τον οποίο το σωματείο μας συνεργάζεται εδώ και χρόνια για την υποστήριξη των αθλητών μας.

Νάσος Αγγελόπουλος

Αρχηγός Αποστολών (BEd)

Οργανωτικός, αποτελεσματικός και πάντα χαμογελαστός. Ο κ. Αγγελόπουλος είναι σχεδόν σε κάθε μεγάλη αποστολή του συλλόγου ο αρχηγός της αποστολής.

Μάγδα Σκονδράνη

Προπονήτρια Ειδικής Αγωγής (BSc, MSc)

Η κ. Σκονδράνη είναι πτυχιούχος φυσικής αγωγής με μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή. Από το 2020 συμμετέχει στις αποστολές του στίβου.