ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

track-and-field

Το τμήμα Στίβου συμμετέχει στα πανελλήνια πρωταθλήματα της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας ΑμεΑ από το 2007. Είναι το πρώτο τμήμα που συστήθηκε στο σωματείο μας και το πιο δημοφιλές.

The imaginary basketball arena's modelled and rendered.

Το τμήμα μπάσκετ λειτουργεί απο το 2007 και συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΟΑΜ ΑμεΑ από το 2008. Είναι το δεύτερο τμήμα που δημιουργήθηκε στο σωματείο μας μετά το τμήμα στίβου. Από το 2016 διαθέτει εκτός από τμήμα ανδρών και τμήμα νέων.

que-es-boccia-articulo

Το Μπότσια είναι το κατεξοχήν άθλημα των ατόμων με αναπηρίες. Είναι παράσημο για το σωματείο μας αυτό το τμήμα που ξεκίνησε το 2019.

swimmig pool

Το τμήμα Κολύμβησης λειτουργεί απο το 2008. Στο τμήμα συμμετέχουν άτομα όλων των ηλικιών και με οποιαδήποτε αναπηρία. Η κολύμβηση είναι ένα άθλημα που συμβάλλει όχι μόνο στον υγιεινό τρόπο ζωής αλλά και στην αποκατάσταση ατόμων με κινητικές αναπηρίες.

ping-pong

Το τμήμα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης λειτουργεί απο το 2012 και στο πρώτο πρωτάθλημα που συμμετείχε ήταν το 2013. Η επιτραπεζια αντισφαίριση είναι ένα άθλημα υψηλής τεχνικής που βοηθάει στην λεπτή κινητικότητα των αθλητών.

Stadium_1920x10801

Οι ελίτ αθλητές μας συμμετέχουν σε διεθνής διοργανώσεις με την εθνική ομάδα με σκοπό την κατάκτηση ενός μεταλλίου ή σε διεθνή meetings με σκοπό την επίτευξη επιδόσεων.