Η Διοίκηση

Το σωματείο μας διοικείται από ένα πενταμελές συμβούλιο που εκλέγετε κάθε τρία χρόνια από την Γενική Συνέλευση. Για την επίτευξη των στόχων του σωματείου μας οι δραστηριότητές μας χωρίζονται σε δύο τομείς: τον αθλητικό και τον εκπαιδευτικό. Το διοικητικό συμβούλιο ορίζει τους υπεύθυνους του αθλητικού και εκπαιδευτικού τομέα, οι οποίοι αναφέρονται απευθείας στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Σκοπός

του σωματείου μας είναι η υποστήριξη των ατόμων με αναπηρίες με οποιονδήποτε τρόπο αυτό είναι εφικτό και κυρίως μέσω του αθλητισμού.

Όραμα

της διοίκησης είναι να έχουμε την δυνατότητα να εντάξουμε κάθε άτομο με οποιαδήποτε αναπηρία στον αθλητισμό.

Οικογένεια

είναι η λέξη με την οποία χαρακτηρίζουμε τα άτομα που διοικούν και εργάζονται στο σωματείο μας. Έτσι νιώθουμε...

Πάρης Αλβανός

Πρόεδρος Δ.Σ.

Όταν ιδρύσαμε τους Αετούς Θεσσαλονίκης δεν είχαμε φανταστεί ότι και θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε κάτι τόσο μεγάλο. Ένας οργανισμός ο οποίος υποστηρίζει την άθληση ατόμων με αναπηρίες, συμβάλλει στην κατάρτιση επαγγελματιών και συνεισφέρει στην απόκτηση της ταυτότητας του ευρωπαίου πολίτη μέσα από τη συμμετοχή/υλοποίηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Είμαστε σε θέση μετά από 15 και πλέον χρόνια να περηφανευόμαστε, χωρίς όμως να κομπάζουμε, ότι έχουμε τον σύλλογο με τους περισσότερους ενεργούς αθλητές με αναπηρίες στην Ελλάδα και μία οργανωτική δομή που μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε τα οφέλη από τη συμμετοχή μας σε εκπαιδευτικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα.

Οι Αετοί Θεσσαλονίκης είναι για μας κομμάτι της οικογένειάς μας. Στόχος μας είναι να το νιώσει αυτό κάθε αθλητής πού αγωνίζεται με τη φανέλα του συλλόγου αλλά και κάθε προπονητής ή συνεργάτης. Δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να μπορούμε να βοηθάμε όλα τα άτομα με αναπηρία αν και αυτός είναι ο πόθος μας. Η πόρτα των γραφείων του σωματείου μας θα είναι πάντα ανοιχτή για όλους. Είμαστε στη διάθεσή οποιουδήποτε χρειάζεται την βοήθειά ή την καθοδήγηση μας και φυσικά στη διάθεση οποιουδήποτε θέλει να γίνει και αυτός μέρος της μεγάλης οικογένειας των Αετών.

Κυριάκος ΧΑΡΑΜΟΓΛΟΥ

Γενικός Γραμματέας

Παναγιώτης ΧΑΤΖΗΤΣΑΚΙΡΗΣ

Ταμίας

Δέσποινα ΡΩΣΣΙΔΟΥ

Αντιπρόεδρος

Ευάγγελος ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ

Ειδικός Γραμματέας

Με κάθε ευκαιρία επικοινωνούμε και να στηρίζουμε δράσεις που αφορούν σε άτομα με αναπηρίες

Αναπαραγωγή Βίντεο