Καλαθοσφαίριση

Το τμήμα μπάσκετ λειτουργεί απο το 2007 και συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΟΑΜ ΑμεΑ από το 2008.
Είναι το δεύτερο τμήμα που δημιουργήθηκε στο σωματείο μας μετά το τμήμα στίβου.
Από το 2016 διαθέτει εκτός από τμήμα ανδρών και τμήμα νέων.

4-1600

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2019

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα διεξήχθη για πρώτη φορά με παρέμβαση του σωματείου μας στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο Θεσσαλονίκης.

basket2018a

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2018

Για άλλη μια χρονιά παλέψαμε ΤΙΜΙΑ! Χάλκινο στους άνδρες και ασημένιο στους νέους!

4

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2017

Το πρώτο μετάλλιο του συλλόγου στο μπάσκετ είναι γεγονός!

basket2016

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2016

Ολοκληρώθηκε σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μπάσκετ και αν και δεν καταφέραμε να πάρουμε κάποιο μετάλλιο, ήμασταν η πιο μεγάλη, οργανωμένη και ενθουσιώδης ομάδα! Συγχαρητήρια σε όλους, στον προπονητή Dimitris Marakis στους παίχτες και φυσικά στους γονείς και φίλους που μας υποστήριξαν από την κερκίδα!

basket2015

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2015

Τέταρτη θέση για τους πρωταθλητές μας οι οποίοι δεν κατάφεραν να κερδίσουν στον μικρό τελικό και να πάρουν το χάλκινο μετάλλιο.

basket2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2014 ΠΥΛΑΙΑ

Δύο νίκες και Πέμτπη θέση και φέτος για την ομαδάρα μας. Αρκετοί καινούριοι παίκτες συμμετείχαν στο φετινό πρωτάθλημα. Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθειά τους. όλους! Στους παίχτες για την προσπάθειά τους, τους γονείς για την υποστήριξή τους και φυσικά στο προπονητή μας για την υποδειγματική παρουσία των ομάδων μέσα και έξω από το γήπεδο.

basket2012

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2012 ΠΕΡΑΙΑ

Φέτος η ομάδα μας για λίγο έχασε την τέταρτη θέση και τελικά όπως και πέρυσι κατέκτησε την πέμπτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους.

basket2010a

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2010 ΠΑΛΑΤΑΚΙ

Φέτος η ομάδα μας κατέκτησε την πέμπτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ. Συγχαριτήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους. Καλό καλοκαίρι και πολλές νίκες και του χρόνου.

basket2009

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2009 ΒΟΛΟΣ

Για δεύτερη φορά συμμετείχε φέτος η ομάδα μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ και κατέλαβε την τέταρτη θέση. Μπορεί να έχασε για μια νίκη το μετάλιο, κέρδισε όμως το χειροκρότημα και τις εμπειρίες. Συγχαριτήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετήχαν στους αγώνες. Καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια του χρόνου.

basket2008a

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2008 ΠΕΡΑΙΑ

Για πρώτη φορά συμμετείχε φέτος η ομάδα μας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ. Η ομάδα μας κατέλαβε την τέταρτη θέση καρδίζοντας την ύστατη στιγμή τον Φίλιππο με έναν πόντο διαφορά. Συγχαριτήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετήχαν στους αγώνες.