Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Το σωματείο μας από το 2008 συμμετέχει σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα με σκοπό την βελτίωση των δεξιοτήτων των μελών του αλλά και να συμβάλλει στην δημιουργία της ταυτητας του Ευρωπαίου πολίτη.

ERASMUS + 2020

Το δεύτερο μεγάλο πρόγραμμα το οποίο συντονίζει το σωματείο μας και αφορά στην εκπαίδευση αθλητών με αναπηρίες και διπλή σταδιοδρομία.

ERASMUS + 2020

Ένα μικρό πρόγραμμα που σκοπό έχει την ανταλλαγή καλών πρακτικών στο πλαίο της κοινωνικής ενσωμάτωσης.

ERASMUS + 2019

Το πρώτο μεγάλο πρόγραμμα που συντονίζει το σωματείο μας και αφορά στην εκπαίδευση εργαζομένων στο χώρο της νεολαίας στο πλαίσιο εκπαίδευσης μέσω αθλητισμού.

ERASMUS + 2018

Ένα μεγάλο πρόγραμμα που αφορά στην κατάρτιση μεντόρων αθλητών με διπλή σταδιοδρομία.

ERASMUS + 2018

Το πρώτο μεγάλο πρότζεκτ στο οποίο συμμετείχε το σωματείο μας και αφορά στην εκπαίδευση στελεχών του αθλητισμού σε θέματα που αφορούν στην καλή διακυβέρνηση αθλητικών οργανισμών. 

ERASMUS + 2017

Μία σύμπραξη σχολείων με το σωματείο μας με σκοπό την ανταλαγή καλών πρακτικών για την κοινωνική ενσωμάτωση σε παιδική ηλικία.

DARE2WOW
ERASMUS + 2015

Ένα πρότζεκτ με την σύμπραξη σχολείων και οργανισμών που αφορούσε στην ψηφιακή τεχνολογία της κλωστοϋφαντουργίας.

FAIRPLAY ERASMUS + 2015

Το πρώτο πρόγραμμα στο οποίο συμμετείχαν απευθείας αθλητές του σωματείου μας και αφορούσε σε αγώνες κοινωνικής ενσωμάτωσης.

DIFFERENT ABILITY ERASMUS + 2015

Το πρώτο ευρωπαϊκό πρότζεκτ που αφορούσε την εκπαίδευση στελεχών του οργανισμού μας σε θέματα αναπηρίας.

HONEST My Home Nest of Culture GRUNDVIG 2013

Το πρώτο Ευρωπαϊκό πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει το σωματείο μας και περιλαμβάνει συμπράξεις με φορείς του εξωτερικού. Το πρόγραμμα αφορούσε στην πολιτιστική κληρονομιά που προσφέρει το σπίτι. 

Το Παραολυμπιακό Κίνημα στην Ευρώπη ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ 2010

ΕΝΤΑΞΗ ΜΕ ΟΧΗΜΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ 

Φέτος η ομάδα μας κατέκτησε την πέμπτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ. Συγχαριτήρια σε όλα τα παιδιά που έδωσαν τον καλύτερο ευατό τους. Καλό καλοκαίρι και πολλές νίκες και του χρόνου.

xorigos_ee

Ενταξη με Όχημα τον Αθλητισμό ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ 2008

Το πρώτο Ευρωπαϊκό πρότζεκτ στο οποίο συμμετέχει το σωματείο μας και αφορά σε τοπικές δράσης με σκοπό την ένταξη ατόμων με νοητικές αναπηρίες στον αθλητισμό.

Με κάθε ευκαιρία επικοινωνούμε και να στηρίζουμε δράσεις που αφορούν σε άτομα με αναπηρίες

Αναπαραγωγή Βίντεο